Meja

  • Elegant Warna Putih Komersial Kantor Staff Komputer Workstation Desk pabrik Furnitur China

    Elegant Warna Putih Komersial Kantor Staff Komputer Workstation Desk pabrik Furnitur China

    Panggunaan Umum: Furnitur Komersial

    Tipe: Perabot Kantor

    Packing: knocked-down

    Aplikasi:: Gedung Kantor, Kantor Omah, Rumah Sakit, Sekolah, lsp.

    Gaya Desain: Modern

    Panggonan Asal: Guangdong, China

    Jeneng merek: Ekonglong

  • Meja kantor eksekutif meja CEO ED-3169

    Meja kantor eksekutif meja CEO ED-3169

    Jeneng produk
    meja kantor eksekutif CEO ED-3169
    Model
    ED-3169
    Bahan
    1. MDF kelas E1

    2.cat ngudani motong ing loro ends
    3.Hardware: Bantal guideway + Buffer lawang engsel + Kulit High-mburi bekas driji
    nangani kunci sandi + Aluminium bar shake handshandle
    4. Werna Kulit: Oranye / rambut unta abu-abu / Werna liyane
    5.Traces: Liwat kabinèt dhasar ing jero,∅80mm kothak kawat bunder.meja dilengkapi kothak kabel cerdas dhuwur-mburi
    Ukuran
    W2200 * D850 * H760mm
    warna
    Oranye / rambut unta abu-abu / Werna liyane
  • mejo manager Furnitur kantor karo Pedestal

    mejo manager Furnitur kantor karo Pedestal

    Papan E1 MFC, karo wedhi ireng ing tripod baja lan wedhi perak ing ngisor, 25mm countertop karo 280 * 80 kothak sikat, lan kabinèt tambahan movable, kanggo nyedhiyani sampeyan karo papan fleksibel.

  • Meja kantor bentuk L Meja kantor eksekutif

    Meja kantor bentuk L Meja kantor eksekutif

    Meja sing awet lan bisa dipercaya nawakake tampilan modern ing klasik utilitarian.Bebarengan karo meja utama sing wiyar lan bali tengen, meja megah iki nduweni alas telung laci sing kalebu rong laci sarana lan laci file sing bisa dilanjutake kanthi lengkap.Saben laci file kanthi lengkap kanggo nampung file layang lan legal sing dibutuhake.Gawe ruang kerja sing dinamis kanthi ngatur macem-macem konfigurasi J-desks, hutches, lan credenzas kanggo solusi serbaguna kanggo kabutuhan kantor.

  • meja organizer perabot kantor

    meja organizer perabot kantor

    Kasedhiya ing konfigurasi bali kiwa utawa tengen, mejo ora bisa dibalèkaké.Nemtokake sisih bali sing sampeyan butuhake ing sisih sampeyan pengin bali nalika lungguh lan kerja ing Meja ngarep Bow utama.

    L-meja kalebu pedestal laci sing bisa pas ngendi wae ing mejo, lan kalebu loro laci kothak lan layang / laci file legal.Kunci loro laci ngisor kanggo keamanan.Grommet manajemen kabel mbantu supaya kabel lan kabel tetep rapi.

     

  • partisi klip cubicle kantor partisi klip cubicle kantor ED-18

    partisi klip cubicle kantor partisi klip cubicle kantor ED-18

    jeneng produk
    partisi klip cubicle kantor partisi klip cubicle kantor OD-18
    Model
    OD-18
    Volume
    0,28 / 0,33 / 0,36 m³
    Ukuran produk
    1600*800*750 / 1800*900*750 2000*1000*750 mm
    Bobot reged
    95 / 110 / 130 kg
    MOQ
    1
    Bahan
    MDF & Melamine
    40 GP jumlahe
    200/170/160 bêsik
    40 kuantitas HQ
    240/200/180 bêsik
  • Meja Staff Workstation ergonomis karo Storage

    Meja Staff Workstation ergonomis karo Storage

    1 Tata letak pangguna

    Panel Privasi Upholstered

    Garansi Produsen

    Panyimpenan sing akeh

    Pilihan Rampung Atraktif

    Desainer Paint Rampung

    Digawe Kanggo Pesen

    Majelis dibutuhake

  • SOHO meja kantor ngarep

    SOHO meja kantor ngarep

    Papan E1 MFC, karo wedhi ireng ing tripod baja lan wedhi perak ing ngisor, 25mm countertop karo 280 * 80 kothak sikat, lan kabinèt tambahan movable, kanggo nyedhiyani sampeyan karo papan fleksibel.

    Ing dhasar, levelers leg nyetel kanggo nampung irregularities tipis ing jogan.Meja iki uga bisa dibalikake kanthi lengkap lan duwe mburi sing wis rampung, ngidini dipasang ing tengah ruangan, ing tembok, ing pojok, utawa liya-liyane.Gagang aluminium sing disikat ngrampungake tampilan modern lan ramping.

    Rincian cepet

  • Meja kursi kantor Reversibel L-Meja

    Meja kursi kantor Reversibel L-Meja

    L-meja nduweni ruang panyimpenan sing akeh karo papat laci sarana lan rong laci file / file sah.Kabeh laci muter slide bantalan bal lan dikunci kanggo keamanan.Protèktif 2.5mm PVC pinggiran banding minimalake karusakan saka nabrak sengaja.Bolongan grommets ngidini kanggo nuntun rapi lan gampang saka daya lan kabel data.Papan keyboard ekstra jembar nduweni papan kanggo keyboard lan mouse.Platform CPU njaga menara PC saka lantai lan adoh saka rereget lan bledug.L-meja kanthi bisa dibalik - bisa diatur kanthi bali ing sisih tengen (minangka ditampilake) utawa sisih kiwa meja utama.

    Kapal siap ngumpul.

  • Meja staf kantor bentuk L

    Meja staf kantor bentuk L

    2 Tata letak pangguna

    Panel Privasi Upholstered

    Garansi Produsen

    Panyimpenan sing akeh

    Pilihan Rampung Atraktif

    Desainer Paint Rampung

    Digawe Kanggo Pesen

    Majelis dibutuhake

    Rincian cepet

  • kamar kantor modern

    kamar kantor modern

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsep terbuka 4 wong iki saka koleksi Laminate nduweni panel pemisah akrilik sing nyedhiyakake privasi lan pengurangan swara sing tepat supaya ora mbatesi kemampuan kanggo kolaborasi kanthi efektif.Komponen Laminate Superior kasedhiya ing 5 opsi Rampung pengiriman cepet.Tata letak khusus lan konfigurasi bangku multi pangguna kasedhiya.

  • kualitas dhuwur desain modern baja pigura meja meja putih ndhuwur 6 wong workstation kantor kanggo Staff op-5326

    kualitas dhuwur desain modern baja pigura meja meja putih ndhuwur 6 wong workstation kantor kanggo Staff op-5326

    Furnitur Yikonglong, kanthi finish netral sing anget cocok kanggo lingkungan kantor.Nampilake area workstation sudhut mlengkung sing apik kanggo nggedhekake ruang.

    Apa sampeyan duwe ruangan cilik utawa kamar gedhe,Furnitur Yikonglongnduweni versatility kanggo pas ing sampurna.Tambah macem-macem lemari, kanthi lawang warna krim sing apik gayane, rak mbukak lan unit lan sampeyan duwe papan kanggo kabeh.

    Sistem meja bangku sing fleksibel lan gampang adaptasi kasedhiya ing sawetara ukuran.Furnitur Yikonglongregane kompetitif lan kasedhiya ing pilihan 2posisi (Kiwa utawa Kanan), Wenge utawa Beech Alder.Meja eksekutif Yikonglong Furnituredumadi saka meja, meja rapat lan unit panyimpenan.